tiistai 30. elokuuta 2011

Niin lähellä mutta niiin kaukana...

...on tuo shelttipennun saaminen.

Etsitty ja haettu ja pengottu on monia kasvattajia, mutta aina vaan on varattu kaikki pennut. Jo paljon ennen syntymää, ja saattapa olla ennen astutustakin jo! Huoh. Pari kenneliä on sillä tavalla lupaavia, että heiltä saattaisin saada pennun, mutta ei niistäkään koskaan tiedä. Tänäänkin soitin yhteen kenneliin ja vastauksena oli että alustavasti voisi laittaakin minut varauslistalle. Mutta tuon olen jo kuullut aiemminkin. Ensin on sanottu että on mahdollista saada pentu ja mutta sitten myöhemmin tuleekin, että kyselyitä niin paljon, että ei voi luvata mitään. Puuh, kuluttaa ja usko meinaa loppua, mutta etsintä jatkuuuuuu...........

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Venetsialaiset mökeillä

Sofi on ollut nyt ihan levoton kun sillä on tuo valeraskaus. Yölläkin vinkui koko ajan eikä oikeen tiennyt raukka miten päin olisi...

Mutta oltiin tuossa viikonloppuna poikaystäväni mökillä ja siellä oli pari cottonikaveria, joiden kanssa Sofi sai juoksennella. Siellä sitten unohtui nämä "raskausvaivat", kun vähän veneiltiin, uitiin ja leikittiin...

Sofi, Helmi ja Venla

minä ja Sofi moottoriveneessä

Seuraavana päivänä matkattiin sitten meidän mökille, jossa Sofi sai taas leikkiä äitinsä ja mummunsa kanssa. Aluksi kun tultiin mökille, niin Nella ja Luna olivat isäni kanssa kanootteilemassa järvellä ja kun olivat takaisinpäin tulossa, niin Sofi meinasi ihan seota, kun kesti niin kauan rantaan tulo! Onneksi tajusin vähän ennakoida tilannetta, kun tuon tyhmyrini tunnen... Laitoin siis Sofille pelastusliivit siltä varalta, että lähtisi kanoottia vastaan keskelle järveä, ja näinhän siinä sitten kävikin...



Nella ja Luna ihmettelee kanootissa


Nella, Sofi ja Luna

Loppuillan koirat sitten leikki ja peuhas aika ahkerasti:






Sofi ja Luna

Sofi ja Luna



torstai 25. elokuuta 2011

Valeraskaus

Sofilla oli juoksut tuossa jossain vaiheessa kesällä ja nyt näyttää pahasti siltä että olisi valeraskaus pukkaamassa päälle. Pientä vinkupossua se kuljettaa hellästi suussaan jatkuvasti, inisee ja tekee pesää. Itse olen sen kannalla, että pitäisi heti ottaa lelut pois, ettei pääse pahaksi nuo oireet. Äitini taas antaa omien koiriensa hoitaa lelujaan sen pari-kolme viikkoa mitä valeraskaus kestää. Mutta se on kyllä kovin rasittavaa niin meille kaksijalkaisille, ja uskoisin myös että koiralle itselleen. Ainakin jos oikeen pahasta valeraskaudesta on kyse. Mikähän tässä nyt sitten mahtaa olla se "oikea" tapa toimia?




keskiviikko 24. elokuuta 2011

mökkeilyä

Vielä on riittänyt lämmintä, mutta huomaa että järvivesi on jo aika paljon viilentynyt. Ei enää itse pysty muuta kuin pulahtamaan, vaikka vielä pari viikkoa sitten sai uida vaikka kuinka kauan. Koiria ei kyllä tunnu haittaavan, ne menee edelleen uimaan aina kun jossain vain on ranta lähettyvillä. Oltiin tuossa viikonloppuna taas mökillä ja on se hienoa seurata koiria kun ne niin viihtyy siellä ja peuhaa ja puuhaa niin kovasti.

 Nella ja Luna edessä ja Sofi juoksee metsästä.
 Luna ja Sofi vauhdissa

 Luna
 Nella

Näitä meidän nurmikolla mökillä loikkii jatkuvasti. Koirille ei kyllä sovi näyttää, kun muuten on loikkijoilta henki pois aika äkkiä!

 ihania pikkusammakoita!


torstai 18. elokuuta 2011

Patukkaleikkejä

Sofi sai (taas) uuden lelun, jolla oli sitten niin kiva leikkiä! Nyt on vielä niin kesäisiä kuvia, mutta kohta onkin jo sitten syksy..

"Noniin, olen nätisti. Voidaanko jo aloittaa?"

"Whiii"

Koska sä heität?!





tiistai 16. elokuuta 2011

Sofille uusi neule

Aloin pari päivää sitten tekemään Sofille uutta neuletta ja tässäpä tulos. Sofi ei kyllä ihan ollut poseeraustuulella kun mamma näin kesälämpimällä änkeää vaatteita toisen päälle :)

Blogi sai samalla vähän syksyisemmän lookin!






maanantai 8. elokuuta 2011

Syksyinen lenkkipäivä!

Pennunetsintä edistyy, mutta tuntuu kovin vaikealta löytää juuri sellaista kun haluaisi. Sheltit on kuitenkin niin suosittuja koiria ja merle-väriset erityisesti... No pari oikein lupaavaa kenneliä on kuitenkin nyt löytynyt, ja SAATTAISI olla että meillä tepastelee talvella yksi karvajalka enemmän! Täytyy pitää kovasti peukkuja pystyssä siihen asti että kyseessä olevat pentueet ensin edes syntyisivät. Täytyy silti varautua siihenkin, että etsintä saattaa jatkuu vielä ensi vuonnakin...

Nellalla on taas jonkinsortin silmätulehdus, perjantaina on eläinlääkäri ja samalla Nellan rokotus. Sen tähden kaikki koirat sai taas tänään matolääkkeen!

Nyt kun on syksy tulossa niin alkaa taas tuo käsityöinnostus pukata päälle, kaivoin eilen lankakätköjä ja sieltä löytyikin keskeneräinen koiranneule, jonka aloitin viime talvena. Voisi sitä jatkaa joku päivä tai aloittaa vallan uuden... :)

Tänään oli ensimmäinen aika syksyinen päivä! Sai oikeen takki päällä mennä lenkille ja kiva syksyinen tuuli oli :) Oltiin koirien kanssa ensin Porissa metsässä kävelemässä ja myöhemmin päivällä Noormarkussa metsässä. Kyllä koirat taas tykkäsivät! Saivat käydä oikeen uimassa kun tuli lämmin metsässä juoksentelemisesta (pari videota lopussa).

 Näin kun Sofi olisi ollut näyttelyssäkin niin olisi voinut saada vähän paremman arvostelun :) 
(turkki on tässä tosin huonosti)

 Luna

Luna

 Sofi

Nella, Luna ja Sofi

 Nella, Luna ja Sofi




Luna juoksee

lauantai 6. elokuuta 2011

Eipäs mennyt näyttely ihan putkeen...

Vvoi voi, eipäs mennyt viikonloppuna näyttely ihan putkeen. Olisi ilmeisesti itse pitänyt olla se esittelemässä, kun ei se ollut osannut lainkaan käyttäytyä. Oli kuulemma ollut ihan hädissään, eikä lainkaan osannut kävellä tai seisoa, rimpuili vaan :( H sieltä sitten vaan tuli, mutta yritän uudelleen joskus myöhemmin. Tuomarikin sanoi että ihan hyvä koira, mutta voisi saada parempia arvosteluja hieman kasvettuaan. Täytyy varmaan käydä muutamissa mätsäreissä harjoittelemassa tuota esiintymistä :)

Tässä Sofin arvostelu:

"Tällä hetkellä hieman matalaraajaisen ja pitkärunkoisen vaikutuksen antava nuorineiti. Hyvä nartunpää, hieman suuret korvat, hyvä kaula, mutta selkälinja tulisi olla suorempi. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa, liikkuu yhdensuuntaisesti, sivulta hieman ryhdittömästi. Hyvä karvanlaatu, vaatii hieman kehätotutusta."

Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyessä

Tulos: JUN-H

 Sofi ja Luna ennen näyttelyä. Luna sai toisen EH:nsa

Sofi vasemmalla ja pöydällä Lazydays Ob-La-Da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...