maanantai 28. marraskuuta 2011

ARVONTAA!! :)

Tällä kertaa vähän erilainen arvonta! Juttu on siis niin, että meidän koirat on mukana lemmikkikuvakilpailussa, joka on käynnissä facebookissa ja äänestää voi tykkäämällä kuvaa. Eniten ääniä saanut kuva voittaa palkinnon, ja myös tykkääjien kesken arvotaan palkinto! Olisin siis kiitollinen jos joku teistä viitsisi käydä antamassa äänen meidän haukuille, samalla teillä on kaksinkertainen mahdollisuus voittaa kahdessa eri arvonnassa! :) Ajattelin siis järjestää tämän tiimoilta arvonnan tänne.


Jokainen, joka käy antamassa äänen facebookissa alla olevien linkkien kautta, pääsee osallistumaan sekä 1) facebookissa kuvakilpailun yhteydessä olevaan arvontaan (kaikkien tykkääjien kesken), että 2) täällä blogissa olevaan minun järjestämääni arvontaan!

Ohjeet tulee tässä:
-Mikäli äänestät (=tykkäät) vain toista kuvaa, saat yhden arvan
-jos annat äänen molempiin kuviin saat kaksi arpaa. Kerro täällä blogissa (tässä postauksessa) kommentilla, että monellako arvalla olet mukana.
- lisäksi jos olet blogissani lukijana saat yhden ektra arvan, ja jos linkität arvonnan blogiisi saat toisenkin ekstra arvan! Mahdollisuus on siis lunastaa 4 arpaa yhteensä (+ yksi arpa facebookin arvonnassa)! Muista kertoa kommentilla täällä että monellako arvalla olet mukana!
Anonyymit osallistujat, jättäkää nimimerkki. Pahoittelut niille henkilöile, jotka eivät ole rekisteröityneenä facebookissa, ikävä kyllä teillä ei ole mahdollisuutta osallistua :/

Tulen arpomaan täällä kaksi palkintoa
- toinen käsitöihin liittyvä (sisältää ainakin erilaista materiaalia käsitöihin liittyen. Huom! Kertokaa ihmeessä kommentissanne, minkälaista käsityötä/askartelua tykkäätte tehdä, niin voin räätälöidä palkinnon yksilöllisesti voittajan mukaan!)
- toinen koiriin liittyvä (sisältää ainakin herkkuja ja lelun koirille)
Molemmissa palkinnoissa tulee olemaan mukana myös jokin pieni jouluyllätys! Kerro kommentissasi kummasta aihepiiristä haluat palkinnon (mikäli lunastat useamman arvan, voit halutessasi käyttää arvat eri palkintojen arvontaan, muista ilmoittaa tästäkin!). Mikäli kommentoija ei ilmoita kumman palkinnon arvontaan haluaa osallistua, laitan hänet automaattisesti siihen arvontaan, kummassa on vähemmän osallistujia. Tulen mahdollisesti julkistamaan palkinnot täällä ennen arpomista, mikäli saan ne loppuun asti päätettyä ja hankittua, mutta en lupaa mitään ;)


Meillä on kaksi kuvaa lemmikkikuvakilpailussa mukana, toisessa Mila & Sofi ja toisessa Luna & Nella. Molempia kuvia saa mielellään äänestää. Äänestäminen tapahtui siis menemällä alla oleviin linkkeihin ja tykkäämällä kuvia niiden takana. Tosi simppeliä :)

Sofin ja Milan kuvaa voi äänestää täällä.
Nellan ja Lunan kuvaa voi äänestää täällä.
















Koirien kuvat on ottanut valokuvaaja Eeva Meysel.


TIIVISTETTYNÄ:
- Käy antamassa äänesi facebookissa. 
- Muista kertoa täällä kommentissasi
      * monellako arvalla olet mukana
      * miten käytät arpasi, eli laitatko esim. kaikki arpasi vain jompaan kumpaan aiheryhmään
      * jos haluat voittaa käsityöpalkinnot, kerro minkälaisesta käsityöstä/askartelusta pidät 
        (jotta osaan valita voittajalle sopivan palkinnon)


Osallistumisaikaa on 20.12. klo 24 asti. Kiitos paljon osallistumisesta ja hyvää joulun odotusta! :)

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pikkujoulun viettoa

... ei nyt kovin jouluisissa merkeissä, mutta kuitenkin! :) VAROITUS! Luvassa on pitkä postaus ja paaaljon kuvia (ja muutama video)!

Tänään on siis ensimmäinen adventtisunnuntai ja niin ollen virallinen pikkujoulupäivä! Sofi ja Mila sai sitten vähän pikkujouluyllätyksiä "juhlan" kunniaksi ;)

Ensinnäkin ostin cittarista pari tällaista herkkuluuta, joiden sisällä oli vähän jotain pientä lisäpurtavaa:


Mila oli nopeampi tällä kertaa ja valkkasi heti kuution itselleen
Sofille jäi sitten pötkylä

Pian Sofi kuitenkin päätti, että Milan luu on kivempi ja meni sitten "auttamaan" Milaa kuutioluun kanssa. Sitten se olikin pian jo levällään sohvalla :)

Näiden lisäksi tytöille saapui tällä viikolla zooplussalta tilaus, jossa oli kaksi aktivointilelua ja kaksi vinkua. Ja sieltä oli laitettu pakettiin mukaan myös liittymislahjana kakkapussilolokero.


Näistä meni joulupaketteihin lähes kaikki, paitsi yksi aktivointilelu otettiin käyttöön jo tänään. Muut pääsevät varmasti esittelyyn sitten joulun jälkeen :)


Käyttöön otettiin heti siis tämä puinen aktivointilelu. Se on kaksipuolinen, eli molemmilla puolilla on eri pelit. Sofi oli tosi hyvä näissä ja oppi nopeasti mikä on jujun nimi. Milalla vie vähän kauemman aikaa namejen saamisessa. Kun kuvasin sen pähkäilyä niin kesti  lähemmäs 10 minuuttia ennen kuin kaikki nappulat oli nostettu namejen päältä :D Sofi osaa nyt jo nostaa heti kaikki palat ylös, mutta siitäkin huolimatta se on tosi kivaa ottaa niitä nameja sieltä piilosta! :) Myös toinen puoli hoituu Sofilta nopeasti, Milalta taas vähän kauammin ;)


Tässä myös lyhyet videot molempien tyttöjen tutustumisesta peleihin. Ensin Sofista kaksi videota ja lopuksi Milasta yksi.






Sitten, jotta postaus ei vahingossakaan jää liian lyhyeksi ;) niin loppuun vähän lisää kuvia. Olimme siis viime yön mökillä, ja kuvailtua tuli taas!

Lauantai-illalla oli kaunis auringonlasku:


Seuraavana aamuna sama näkymä oli vähän erilainen...  sumua oli niin paljon, ettei vastarantaa enää näy.

 Ja siinä missä edellisenä päivänä oli tuullut, niin nyt oli aivan tyyntä. Kaunista oli molempina päivinä, mutta eri tavoilla!

Luna löysi illalla mukavan nukkumapaikan mun laukusta, jossa se vietti ainakin pari tuntia siinä kun me muut vielä valvottiin :) Aamulla löysin kuitenkin itseni vierestä neljä koiraa! Olihan siinä vähän ahdasta, mutta olen tottunut ;) 
...niin ja piti vähän sensuroida tuota mun aamu-ilmettä ;)



Aamulla oli siis tosi sumuista ja järvellä ei enää näkynyt vastarantaa eikä edes läheistä saartakaan juuri yhtään. Käytiin siinä sitten pienellä aamulenkillä.



Minä ja Nella "virkeinä" aamulla: 
(Täytyy mainita, että ostin takin LIDL:istä! Ja maksoi vain 27€, joskus tekee löytöjä mitä kummallisimmista paikoista :) )

Yritin saada kaikkia neljää koiraa kuvaan kalliolla, mutta eipä onnistunut :D

 Mila ja Luna kurkkii kalliolta:

Sofin spurtti kalliolta alas:

 Ja kuka meni taas kerran uimaa? Sofi tietenkin!

 Löytyipä matkalta pieni jokikin, joka ylitettiin lankkua pitkin...

Mila jäi kiinni risuihin :) Se oli niin säälittävä, että piti mennä pelastamaan kun ei itse päässyt ;)

Sitten vielä pari kuvaa mökkirannasta, oli kyllä hienon näköistä kun kaikkialla oli sumuista!

 



Noniin, mahtoikohan kukaan jaksaa katsoa ja lukea loppuun asti?  :)
No, jos tänne asti pääsit, niin 
HYVÄÄ PIKKUJOULUA JA 1. ADVENTTIA SINULLE! <3

perjantai 25. marraskuuta 2011

Koirien heijastaminen

Nyt alkaa olla jo pimeää lähes vuorokauden ympäri, ainakin siltä tuntuu välillä. Ihanaa kun ihmiset käyttävät nykyään melko paljon heijastimia ja valoja, ja parasta on kun ihmiset ovat alkaneet käyttämään niitä heijastinliivejä itselläänkin! Ei se ole enää nolo juttu, vaan sitä pidetään fiksuna. Mukavaa huomata myös, että ihmiset laittavat myös koirilleen heijastimia (ja myös vaatteita lämmikkeeksi sitten kun niiden aika tulee). Joskus kuulee joidenkin sanovan, että typerää laittaa koiralle vaatteita tai tossuja! Minusta on aivan älytön ajatus, että koiran pitäisi kovallakin pakkasella tassutella ihmisten perässä ilman minkäänlaista lämmikettä. Jotkun sanovat, ettei eläimillä luonnossakaan ole vaatteita, mutta tosiasia on että niitä eläimiä paleltui kuoliaaksi tosi paljon ulkona kahtena viime talvenakin. Ja sekin vielä on otettava huomioon, että koirat asuvat pääsääntöisesti nykyään sisällä, joten ne todellakin tarvitsevat silloin pakkaseen mennessään lämmikettä. Kyllä meidän koirista ainakin huomaa, että niillekkin tulee vilu ja että ne nauttivat lämpimästä.

Nyt silti hiukan poikkesi varsinaisesta aiheesta, eli heijastimista :) Koirille on vaikka minkälaista kivaa heijastinta tarjolla. Tässä meidän haukkujen pimeän illan lenkkivarusteet:

Vasemman puoleinen on Milan ja oikeanpuoleinen Sofin. Milan heijastinliivi on Lunan vanha, joka jää kyllä pieneksi tämän talven jälkeen, mutta en viitsi ostaa sille uutta kun kasvaa kuitenkin vielä niin paljon. Sofin huomioliivi on Hurtan Micro Lifeguard, joka heijastaa tosi hyvin.

Sitten ostin paikallisesti eläinliikkeesta tällaiset hihnan päähän asetettavat heijastin-pötkylät. Oikein käteviä ovat nämäkin.

Heijastimien päissä on tarrakiinnitykset, joilla ne saa hihnan lukkopäähän kiinnitettyä.

Sitten vaan kamppeet päälle ja ulkoilemaan. Johan pitäisi näkyä! Niin kuin alemmasta kuvasta näkyy, Sofi ei oikein ole samaa mieltä minun kanssa näistä heijastimista... :) Se on aina ollut niin itsepäinen kaiken tällaisen kanssa... Mutta kyllä se tuohon taas varmasti tottuu niin kuin viime talvenakin! :)

Mutta kukahan tässä mahtaa kaikkein näkymättömin olla.... ööm, onneksi sentään saappaissa sattui olemaan heijastinviivat! :D Pitäisi kyllä muistaa laittaa myös itselle ne heijastimet.......


Meidän koirilla on näiden huomiotuotteiden lisäksi heijastimiä myös valjaissa ja useimmissa talvivaatteissa.


Hyviä pimeneviä loppusyksyn päiviä kaikille! 
Muistakaa ne heijastimet ;)

torstai 24. marraskuuta 2011

Mökkireissun kuvasaalis

Tänään oltiin koko poppoon kanssa mökillä viettämässä aikaa. Aamupäivä näytti tosi kurjalta kun satoi ja taivas oli ihan harmaa. Iltapäivällä tuli kuitenkin tosi nätti ilma ja saatiin muutama hyvä kuvakin koirista.

Nella, Luna ja Sofi kivellä

Sofi meni taas kerran uimaan järveen! Vesi on jo tositosi kylmää, mutta ei kun tämä vaan menee edelleen pulikoimaan sinne! Eikä mitään kahlausta, vaan oikeen kunnon lenkin veti siellä vedessä! Ja vielä kahteen kertaan! Sofin uimisvimma on kyllä jo ihan kohtuutonta, ei taida tuntea lainkaan kylmää... Mutta ei siinä vielä kaikki, että Sofi sinne veteen änkesi. Tämä meidän vauva päätti sitten mennä perässä. Mila siis hyppäsi Sofin perässä veteen ja pelästyi niin kauheasti, ettei tajunnut vissiin tulla heti takaisin rantaan vaan lähti räpiköimään syvemmälle! Itse olin siinä jossain kymmenen metrin päässä ja heitin kameran maahan ja juoksin hakemaan sitä pentua sieltä vedestä, kun se räpiköi jo melkein parin metrin päässä rannasta ja näytti siltä että kohta menee pää veden alle kun oli raukka parka niin paniikissa! Piti itsekin ihan polvia myöten kastella, että sai napattua pienen kainaloon turvaan. Siitä sitten nopeasti sisälle kuivattelemaan ja lämmittelemään. Toivottavasti ei nyt tule mitään kammoa vettä kohtaan tämän takia... Pian Mila oli kuitenkin jo kuiva ja taas täydessä menossa!

 Milan ja Sofin leikkejä


 

 "Mitäs täältä löytyy?"

 Mila 3kk (4kg ja 29cm)













Siinä oli oikein kuvapläjäys tällä kertaa! :) Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...