maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuodenvaihde 2011-2012

Ihan alkuun haluan sanoa pari sanaa lukijoilleni. Eli iso kiitos kaikista kommenteista, joita olette postauksiini jättäneet! Nyt syksyn aikana ollaan saatu monta uutta lukijaa, ja on niin paljon mukavampi kirjoitella kun tietää, että joku lukee näitä meidän juttuja täällä :) Ilman teitä ei kyllä pysyisi motivaatio yllä kirjoitteluun näin hyvin. Ja teidän kommenttienne kautta olen myös löytänyt monta uutta kivaa blogia, koska käyn aina kurkkaamassa jokaisen kommentoijan blogin. Vielä kerran kiitos ja kumarrus siis mielenkiinnosta :) Nyt loppuvuodestakin tuli monta ihanaa kommenttia, jotka tekivät kyllä niin hyvän mielen :)

Sitten takaisin meidän haukkuihin. Uusivuosi oli ja meni, pelkäsin että Mila olisi arastellut raketteja, mutta eihän pikkuneiti edes huomannut niitä kun illalla käytiin lenkillä ja useita raketteja paukahtelikin jo siihen aikaan :) Siitäkin huolimatta koirat pääsivät mukaan kun lähdettiin iltaa viettämään kaverin luo, ei siis tarvinnut olla yksin kotona.

Joulu ja uusivuosi kului niin, että maa oli aivan musta, mutta viime yönä satoi melko paksu kerros lunta tänne Poriin :) Aamulla koirat sai pusakat päälle kun lenkille lähdettiin. Ja molemmat tuntuivat tykkäävän kyllä kovasti uudesta lumesta kun siellä kierittiin ja pyörittiin niin kovin. Kun tultiin kotiin, niin otin vielä muutaman kuvan koirien lumipeuhaamisesta:




Välillä vahdittiin vähän naapureitakin.


Hupsista!

Mila mukkelismakkelis



Leikkien jälkeen olikin sopiva hetki taas pistää vähän pitkäkseen ja torkahtaa. Molemmilla on vakkarinukkumapaikat, Sofi nukkuu sängyllä ja Mila lattialla sängyn jalkopäässä. Molemmilla olisi kyllä koppakin, mutta eipä niissä juuri muuta tehdä kun säilytetään leluja ja joskus peuhtataan :)

Sofi
Mila

En ole muuten vielä yhtään esitellyt koirien joululahjoja, vaikka vähän niin olen lupaillut... Pari vinkulelua taisi jäädä nyt vanhempieni luo, joten ne eivät vielä pääse esittelyyn, mutta ehkä myöhemmin! :)

lelukokoelma pääsi taas karttumaan :) Sofi on tosi jo rikkonut hirven ja ankan sisällä olevat vinku"koneistot"... Mila on paljon leikkinyt tuolla pommilla, se päästää kivan "räjähdysäänen" aina kun kolahtaa johonkin tai putoaa lattialle :)

Heikin vanhemmilta koirat saivat molemmat tuollaiset namipaketit sekä lelut. Kuvassa olevan lelun sai Mila, Sofi sai sellaisen pitkulaisen vinkulelun, mutta se on nyt autossa kopassa, enkä jaksanut hakea kuvaa varten :) Heikin veljeltä ja hänen tyttöystävältään Lindalta, koirat sai vinkuvan possunpään, josta varsinkin Sofi tykkäsi ihan hirveästi. Mutta se taas on nyt siellä vanhempieni tykönä valitettavasti, joten ei nyt päässyt kuvaan.

Koirat sai myös uuden aktivointilelun. Kuva täältä, tilattu myös samasta paikasta.
Molemmat sai myös omat puruluut, joiden sisällä oli paljon nameja.
Niin ja sitten äidilta saatiin myös tuo ruskea neule, joka on Milan päällä noissa alkupostauksen kuvissa :)

Tällaista tällä kertaa :) Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

11 kommenttia:

  1. vau, mitä kuvia! kyllä päikkärit maistuu tuollaisen menon jälkeen :)tosi kivoja lahjoja olette saaneet, siellä se tutunnäkoinen pitkulakin on ;)

    VastaaPoista
  2. Kyl teil on lystii keskenänne ja tosi upeita lahjojakin saitte. Ootte olleet kilttejä, mutta kylhän noin soman näköset typsyt kilttejä onkin. Oikein sulosta vuotta teille!

    VastaaPoista
  3. Ompas ihania lahjoja, ja talvi "takkeja"! Mahtavat nuo isot puruluut, enpä ole ennen tuollaisia nähnytkään.
    Taavilla on täsmälleen samanlainen nukkumisasento kuin Milalla :')

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia suloisista koiristasi. Kilttejä koiria kun tuli paljon lahjoja.Meillä Väinö oletti, että kaikki lahjat on syötäviä, niinpä VEsinokkaeläin-lelu on jouduttu nostamaan pois näkyviltä, kun meinasi ihan vainaa tulla.
    Oikein mukavaa ja onnellista uutta vuotta sulle ja koiruuksille.

    VastaaPoista
  5. eikää...mä en kestä <3 niiiiin suloisia <3

    VastaaPoista
  6. On he kyllä niin ihanii <3 Ja miten ootkin saanut noin tarkat ja hienot vauhti-painikuvat niistä? :) Mä muuten kommentoisin enemmän sun kirjotuksia, mutta tää blogi jotenkin aina tappelee vastaan :D Mut nyt näyttäs onnistuvan kommentointi :)

    VastaaPoista
  7. Ihania riehumiskuvia tytöistä!:) Nyt vielä kun on lunta maassa niin tehdään joku päivä metsälenkki yhdessä eikös vaan?:)

    Kuullaan ja viestitellään vaikka!

    LindaS

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia!
    Tuo Milan neule näyttää tosi kauniille.

    Hyvää uuden vuoden alkua sinne kaikille!

    VastaaPoista
  9. Ihania ulkokuvat! Tuo Milan neule on tosi suloinen!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia + kiva neule!:)

    Meilläkin on talvi tehnyt tuloaan ja lunta on maassa!

    Kivoja joululahjoja täälläkin ja nuo luupaketit ovat mahtavia! Mistä ootte tuollaiset oikeen hankkinut?

    Mukavaa vuotta 2012 teille!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...