sunnuntai 17. elokuuta 2014

Koiranomistajan helmiä

Aivan ihana kesä ollut, vaikka kuumaa onkin piisannut! En ole ihan kovin paljon jaksanut kirjoitella, mutta touhukasta kesää on vietetty meidänkin koiraperheessä, vaikka toisaalta paljon on pitänyt myös rajoitella tekemisiä, kun koirilla on ollut ajoittain aika tukalaakin varmasti. Senpä vuoksi kovimmilla helteillä käytiin päivittäin uimassa.

Alkukesästä kirjoittelin, että tämän kesän tavoitteena on että Mila oppii uimaan ja että se menee sinne mielellään. Nyt voin hyvillä mielin sanoa, että tämä tavoite on onnistunut loistavasti! Vielä viime kesänä minulla oli koira, joka oli koirarannalla tähän tyyliin:

2012 Sofi uimassa ja Mila tähystää rannalla

Mila ei siis ennen tosiaankaan mennyt veteen vapaaehtoisesti. Mutta silti olen saanut siitä kehitettyä vesipedon tänä kesänä. Olen ylpeä! :)

2014 Mila ja Stella

Hypäten seuraavaan aiheeseen; eilen oli shelttien erkkari Tampereella ja siellä oli aika kiitettävä joukko Milan pentuja edustamassa :) Kuura, Aarre ja Soni olivat junnukehässä, ja Novakin oli turistina seuraamassa. Voi että olisin halunnut itse olla mukana ihan vaan tapaamassa kaikkia kasvatteja ja omistajia, mutta eipä aina mene menot niin, että pääsee kaikkialle minne haluaisi. No joka tapauksessa, hyviä uutisia sain heti kentän laidalta tekstarina kun molemmat pojat. Aarre ja Soni, olivat saaneet EH:t ja sijoittuneet (Aarre JUK3 & Soni JUK4) yhdeksän junnu-uroksen joukosta :) Ja myöhemmin  kuulin, että Kuurakin oli saanut EH:n :) Hienosti siis kaikilla meni <3 Sain myös lyhyen raportin, miten sisarukset olivat tulleet pitkän eron jälkeen keskeenään toimeen, ja hyvin samanlaisesti oli ilmeisesti mennyt, kun minkä kuvan olen muutenkin viestien perusteella näistä tyypeistä saanut. Ylpeä olen kaikista <3 Luulenpa, että tässä lähiaikoina saa lukea näiden "pentusten" erkkarireissuista heidän omista blogeistaan, jotka löytyy linkattuna tuosta oikealta bannerista.

Erkkarissa 16.8.2014 Laura ja Aarre, Pasi ja Kuura, Laura ja Nova sekä Päivi ja Soni.
Kuva: Lena Karlsson

Sitten takaisin omiin koiriini. Mila täyttää vajaan viikon päästä (ensi to 21.8.) 3 vuotta! Niin on aika taas mennyt nopiaan että huh heijaa! :)

Milloin tästä...


Tuli tällainen... :)

 Mila 3v

Mila, ja meidän ihka uuden omenapuun ihka ensimmäiset omenat ;)


 Miltsu 3v ja Somppe 4v :) <3




Sofikin pääsi osallistumaan "synttärikuvauksiin":



<3

Birthday girl and the birthday girl´s blue eyes <3




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...